Bejelentkezés
RECEPTMANIA.HU

RECEPT
MáNIA

recept

Info

RECEPTMANIA.HU
//index.php?option=com_content&task=view&id=3766&Itemid=26

receptmánia - Zöldbors mártás

Több mint 4500-as receptgyűjtemény, amely folyamatosan bővülő virtuális szakácskönyv, a főzés szerelmeseinek közösségi helye. Vajas, tejfölös, ponty, alkoholmentes, ünnepi, bólé. Előételek, levesek, főzelékek, sültek, halételek, sütemények, édességek, egészséges életmód, háztartás, konyha, Érdekes cikkek, Érdekességek, Advent, Receptek a karácsonyi menühöz

Legújabb twittek

Keresés
Home | | | | | 2013. június 02. 
Fömenü
Kezdőlap
Receptek
Linkek
Kapcsolat
Recept keresése
Érdekes cikkek
Oldaltérkép
Jelenleg 4 vendég online
Belépve





Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj
Ajánlom az oldalt
Névnap
Ma 2013. 6. 2, vasárnap, Anita, Kármen napja van.
Holnap Klotild napja lesz.
huszadikszazad.hu
Zöldbors mártás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Háziasszony   
2006. november 20.

Hozzávalók (4-6 személyre): 2 evőkanál levében eltett zöldbors, csirke- vagy más sütni való hús, 1 dl csirkeleves (kockából is lehet), 1 dl tejszín, 2 kiskanál konyak.

 

A zöldborsot nemcsak leszűrjük, de vízzel le is öblítjük. A húst teflonserpenyőben megsütjük, kivesszük, és alufóliával letakarva melegen tartjuk. A hús visszamaradt levébe húslevest öntünk, kevergetve felforraljuk, majd a tejszínt és a borsot is hozzáadjuk. Állandóan keverve 2 percig forraljuk, majd a konyakot is hozzáöntve a tűzön még 1 percig keverjük. Azonnal tálaljuk.

Kínálhatjuk: serpenyőben vagy grillben sütött bifsztekhez, és serpenyőben sütött csirkéhez.

Utolsó frissítés ( 2007. január 21. )
 
< Előző   Következő >
Recept kereső
Egyéni keresés
Időjárás Budapestben
Ajánlott receptek
Népszerű receptek
Copyright 2008 receptmania.hu - All Rights Reserved. Design by DGLScripts.Com
Magyar Honlap Linkek Hungarian Web Toplista PageRank Toplista - SEO Tools
loading...